Εξωτερικη Θερμομονωση

Εξωτερικη Θερμομονωση

Μια νέα γενιά αφρών πολυουρεθάνης
O2 Ο Όμιλος Τιτάν είναι μια νέα γενιά αφρών πολυουρεθάνης είναι ασφαλή για το χρήστη και το περιβάλλον. O2 τιτανίου προϊόντα έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με μια νέα τεχνολογία που ήταν σε θέση να εμποδίσει την διαρροή βλαβερών ουσιών που ονομάζονται MDI (ισοκυανικό) κατά την εφαρμογή αφρού. Το βασικό πλεονέκτημα του νέου αφρού είναι ότι – με αντίθετα με τo προηγούμενο αφρο – τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων δεν εξατμίζεται ελεύθερο MDI. Κατά τη διάθεση προϊόντων στην ποιότητα Τιτάν O2 όχι μόνο να προστατέψει την υγεία των πελατών μας, αλλά και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία σχεδιάζει να παρέχει μια MDI στον κατάλογο των επιβλαβών ουσιών. Δεν πρόκειται στην MDI αφρούς Titanium O2 έχει επιβεβαιωθεί από το Σουηδικό Ινστιτούτο SP Provning Forskning Ινστιτούτου, ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους που έχουν την άδεια για τη μελέτη αυτών των ενώσεων.
Με τη δρομολόγηση του Τιτάνα στην αγορα Ο2 Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εντελώς νέα κατηγορία ασφάλειας.

O2 Τεχνολογία διατηρεί όλων των βασικών τεχνικών παραµετρικών του αφρού, έτσι ώστε τα προϊόντα που παράγονται από τη συνεχιζόμενη υψηλή ποιότητα μάρκα Titanium Professional. Χαρακτηρίζονται από υψηλές επιδόσεις, χαμηλή ανάπτυξη, σύντομο χρόνο ωρίμανσης και μια σταθερή ποιότητα.
Τι είναι η MDI;
MDI (διισοκυανικό 4,4 ‘-metylenodofenylu) είναι μια ένωση που είναι μέρος όλων των αερολυμάτων αφρούς πολυουρεθάνης. επαφες με αυτό μπορεί να προκαλέσει τέτοιο ερεθισμό του αναπνευστικού συστήματος, αλλεργίες του δέρματος και το άσθμα. Υπάρχει μια υποψία ότι οι ατμοί MDI μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Για να εξαλειφθεί αυτός ο κίνδυνος, Selena δημιούργησε ένα αφρώδες υλικό στην τάξη Titanium Ο2, που δεν εκπέμπουν επιβλαβείς αναθυμιάσεις MDI.

Νέα Valve
διαρροές αερίου προπυλενίου και απόφραξη της βαλβίδας είναι οι δύο πιο κοινά προβλήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του αφρού. Για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις και τις απαιτήσεις των χρηστών αφρών πολυουρεθάνης σε όλο τον κόσμο κατηγορίας προϊόντων στην O2 Titanium έχει ένα νέο, αξιόπιστο τρόπο.
Νέο βελτιωμένο σχεδιασμό
Χημικώς αδρανή πολυπροπυλένιο, ανθεκτικό στις μεταβολές της θερμοκρασίας
Αξιόπιστη εφαρμογή – δεν αποφραχθεί
Αποτρέπει τη διαφυγή των προωθητικών
Η νέα αναπτυξη εφαρμογων είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτο πολυπροπυλένιο έχοντας βελτιωμένη χημική και σταθερότητα διαστάσεων, το οποίο δεν αντιδρά με propellant και άλλα χημικά συστατικά των αφρών πολυουρεθάνης. Επιπλέον, ο σχεδιασμός των επιμέρους στοιχείων έχει βελτιωθεί, καθιστώντας τη διαφυγή (εξάντληση) του propellant έχει ακυρωθεί , προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις αυτής της αναπτυξης. Η αναπτυξη δεν αποφραχθεί κατά την αποθήκευση και τη μεταφορά μεταξύ των εφαρμογών (αν μπορείτε να χρησιμοποιείται περισσότερο από μία φορά.)
Η νέα αναπτυξη είναι πλήρως συμβατό με τα υπάρχοντα μοντέλα των πιστολιον αφρού.