Ιστορική αναδρομή

Η εταιρεία πορτων KMI Poland ιδρύθηκε το 1992 στην Bolszewo της Πολωνίας, μια γραφική πόλη που βρίσκεται έξω από το Wejherowo, 45 χλμ. από το Γκντανσκ και είναι μέλος του Ομίλου Komfort SA Capital Group. Χάρη στην αποτελεσματική διαχείριση και τις συνεχείς επενδύσεις η εταιρία Porta σύντομα κατέκτησε ένα σημαντικό μερίδιο της Πανευρωπαϊκής αγοράς στον τομέα κατασκευής θυρών.
Το 2000 ανοίξαμε ένα σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής ξύλινων πλαισίων θυρών στο Elk, το KMI System. Αμέσως μετά ακολούθησε το εργοστάσιο κατασκευής προϊόντων φυσικού καπλαμά, το πορτες σχεδια KMI Fornir. Τον Σεπτέμβριο του 2001 στην πόλη Elk παρακολουθήσαμε την επίσημη έναρξη του πορτες σχεδια KMI Metal, ακόμη ένα σύγχρονο εργοστάσιο κατασκευής μεταλλικών πλαισίων θυρών.

Η τεχνολογία

Το μυστικό πίσω από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας είναι η σύγχρονη, αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής , καθώς και η υψηλή εξειδίκευση του εργατικού δυναμικού. Η γραμμή παραγωγής αποτελείται από υπερσύγχρονο εξοπλισμό γερμανικοιταλικής κατασκευής για την παραγωγή θυρών και πλαισίων θυρών.

Η ανάπτυξη της εταιρείας σημαίνει επίσης συνεχείς επενδύσεις σε σύγχρονες αίθουσες παραγωγής που πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις της βιομηχανικής ασφάλειας και πυροπροστασίας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας μπορεί επίσης να αποδοθεί στα υλικά και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται. Κατά τη διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιείται μόνο ξύλο υψηλής ποιότητας, ενώ αγοράζουμε το σύνολο των υλικών από προμηθευτές παγκόσμιου κύρους.

πορτων & Περιβάλλον

Η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, προϋποθέτει επίσης την ανησυχία για το φυσικό περιβάλλον. Κατά τη διαδικασία κατασκευής χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και η καύση των φυτικών προϊόντων για τα απόβλητα χρησιμοποιείται από την εταιρεία στο σύνολό της για θερμαντικές της ανάγκες. Χρόνο με το χρόνο έχουμε τη μείωση των εκπομπών επιβλαβών ουσιών, με στόχο την πλήρη εξάλειψή τους.

Πιστοποιήσεις

Η υψηλή ποιότητα της διαχείρισης έχει επιβεβαιωθεί από τα εργοστάσιά μας από την απονομή του Πιστοποιητικού ISO 9001. Η εταιρία πορτων έχει λάβει πιστοποιητικά και τεχνικές εγκρίσεις από διαπιστευμένα ινστιτούτα ερευνών, οι οποίες καθιστούν δυνατή τη χρήση των θυρών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τους οικοδομικούς κανονισμούς.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πόρτες εσωτερικές, εξωτερικές, ασφαλείας, αδιάρρηκτες, μεταλλικές, συρόμενες, πυράντοχες
Πόρτες εσωτερικές, εξωτερικές, ασφαλείας, αδιάρρηκτες, μεταλλικές, συρόμενες, πυράντοχες