Η ομορφιά της φύσης είναι η πιο αρχαία πηγή της ανθρώπινης ευτυχίας.»

Το δάπεδο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέσα για μια άνετη και ασφαλή διαβίωση. Το ξύλο είναι διαχρονικό, ζωντανό και φυσικό υλικό το οποίο δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Για αυτό το λόγο το προτιμούν οι περισσότεροι καταναλωτές. Τα ξύλινα δάπεδα ταιριάζουν με όλα τα στυλ διακόσμησης και μπορούν να τοποθετηθούν σε κλασικές ή σε μοντέρνες κατοικίες, σε επαγγελματικούς χώρους, καθώς επίσης και σε χώρους που ανακαινίζονται.

Το ξύλο είναι οικολογικό καθώς κατά τη διάρκεια της παραγωγής η εταιρεία Κολίγας χρησιμοποιεί αυστηρά ελεγχόμενες πρώτες ύλες οι οποίες προέρχονται από υγειή δάση. Το φυσικό ξύλο διατηρεί τη ζωτικότητα του ακόμα και μετά την τοποθετησή του χαρίζοντας στο διαμέρισμα σας φυσική αρμονία. Το ξύλο έχει μεγάλες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ικανότητες και μεγάλη αντοχή στη φθορά του χρόνου και στο φως. Είναι αντιστατικό, καθαρίζεται εύκολα και δεν προκαλεί αλλεργικά φαινόμενα. Μπορεί να αντικαταστεί ή να συντηρηθεί.

Η εταιρεία ΚΟΛΙΓΑΣ παρέχει μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα δάπεδα, διαστάσεις και χρώματα. Το έμπειρο προσωπικό της είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει τον πελάτη και να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.